Produkter för additiv liqui moly (2)

Tillsatser och texturmedel

Tillsatser och texturmedel

Förtjockningsmedel, gelbildande medel, surhetsreglerande medel, konserveringsmedel... Det finns flera kategorier av tillsatser som används inom livsmedelsindustrin. Det handlar ofta om produkter från naturliga källor, såsom Agar Agar som erhålls från olika alger. Nödvändiga i dagens kreativa matlagning, särskilt molekylär gastronomi, använder flera yrkesverksamma texturmedel för att förfina och bättre kontrollera texturen i sina recept. Vissa förtjockningsmedel och gelbildande medel kan minska fett- och kolhydratkomponenter samtidigt som de bibehåller ett intressant utseende, textur och konsistens i munnen. Alla dessa tillsatser och texturmedel är tillåtna inom Europeiska unionen och är förenliga med den senaste förordningen 1333/2008 som omklassificerade och utvärderade toxiciteten hos alla dessa produkter. Vissa kan vara begränsade eller förbjudna i vissa tillämpningar.
Ergytonyl - Vitalitet - Intellektuell Prestanda

Ergytonyl - Vitalitet - Intellektuell Prestanda

ERGYTONYL innehåller en trio av uppiggande växter. Eleutherococcus stödjer adaptogen aktivitet och optimerar mentala och fysiska förmågor vid tillfällig trötthet. Ginseng främjar vaksamhet och minne, vilket hjälper till att upprätthålla god kognitiv prestation och stödjer vitalitet. Yerba mate har stimulerande egenskaper som stödjer kroppens motståndskraft mot fysisk och mental trötthet. Spårämnen, inklusive zink som stödjer kognitiv funktion, och magnesium som bidrar till en minskning av trötthet och utmattning, kompletterar formuleringen. ERGYTONYL kan rekommenderas för att bekämpa fysisk och/eller mental trötthet, stress, överarbete och under perioder av intensivt arbete eller under tentamina. Ginseng: 1430 mg* Eleutherococcus: 1104 mg* Yerba Mate: 552 mg* Magnesium: 56 mg (15 % NRV**) Zink: 3 mg (30 % NRV**)